Během Velikonočních svátku ve dnech 29.3 - 1.4. je naše prodejna uzavřena.

Attibassi 100% Arabica - 1kg, zrnková káva

Kód: 1553
zrnkova velkoobchodna cena
699 Kč –14 %
Attibassi 100% Arabica - 1kg, zrnková káva
699 Kč –14 % 599 Kč / ks 534,82 Kč bez DPH
Skladem

Mimořádně vyvážená směs 100%  Arabica vyrobena z pečlivě vybraných kávových zrn původem z Brazílie a praných odrůd z Indie. Jihoamerické kávy jsou známé především svoji sladkou a bohatou chutí. Oproti tomu dokonale praná Arabica z Indie obohacuje směs o ovocné a květinové aroma. Výsledkem je krásně hladké a aromatické espresso dokonale sladěné s tělem a jedinečnou cremou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Attibassi Caffé je tradiční rodinná firma, známá především kvalitou svých produktů. Počátek pražírny sahá do roku 1918. Vášeň a přátelství dvou cukrářů, pana Agostina Attiho a Marca Bassiho, dala tehdy vzniknout společnému jménu Attibassi. V jedinečné atmosféře italské Bologne, vyhlášené místem špičkové gastronomie, se produkty pražírny Attibassi velmi rychle rozšiřovaly a přitahovaly pozornost citlivých jazýčků. Dnes za použití rafinovaných moderních technik společnost pokračuje v pražení s vášní typickou pro tradiční italské produkty.

Attibassi je na italské poměry specializovanou pražírnou s velmi omezenou produkcí. Přísná kontrola celého procesu výroby, začíná v okamžiku pěstování v zemích původu, kde komisaři ze společnosti Attibassi pečlivě vybírají nejlepší kávové boby a ověřují dodržování stanovených norem na plantážích. Po příjezdu do Itálie je káva podrobena dalším kontrolám v laboratoři Attibassi, ve které provedou specifické chuťové testy, chemické a fyzikální analýzy. Aby byla zajištěna konzistence vůní a chutí, Attibassi používá speciální systém skladování kávy tak, aby zařadil každou dávku zelené kávy dle jejich homogenních organoleptických vlastností.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Attibassi Caffé je malá tradiční rodinná firma, známá především kvalitou svých produktů s velmi omezenou produkcí. Počátek pražírny sahá do roku 1918. Vášeň a přátelství dvou cukrářů, pana Agostina Attiho a Marca Bassiho, dala tehdy vzniknout společnému jménu Attibassi.

V jedinečné atmosféře italské Bologne, vyhlášené místem špičkové gastronomie, se produkty pražírny Attibassi velmi rychle rozšiřovaly a přitahovaly pozornost citlivých jazýčků. Dnes za použití rafinovaných moderních technik společnost pokračuje v pražení s vášní typickou pro tradiční italské produkty.