Hlavní parametry dobré kávy

# IL MACINADOSATORE – Mletí K zajištění dokonalého požitku z espressa musí být přesně dodoržena pravidla procesu mletí kávy. Pouze tak se na povrchu vytvoří nezaměnitelná pěna – crema.

# LA MACHINA – Přístroj Přístroj na přípravu espressa má podstatný vliv na jeho kvalitu. Nezbytné je nastavení odpovídající teploty a tlaku vody. Neméně důležitá je každodenní péče o přístroj. Teprve pak espresso chutná tak, jak má, a jen tehdy se mu dostane – aroma speciale.

# LA MISCELA – Směs Na složení směsi je kladen velký důraz. Směs se skládá z kávových zrnek druhů Arabica a Robusta té nejvyšší kvality, která jsou pražena podle receptur jednotlivých podniků. Směs kávy je vybírána těmi nejlepšími a nejzkušenějšími odborníky na pražení kávy. Složení kávy je ve většině pražírem odlišné – Tipico e originale.

# LA MANO – Lidská ruka Znamenité epsresso vyžaduje laskavou ruku odborníka. Odborné semletí, dávkování kávy a správné množství vody spolu s její přesnou teplotou, to jsou prvky pravého – espresso perfecto.

# LA MISSIONE – Poslání Posláním společnosti produkující kávu je kdykoliv vyhovět přáním milovníků kvalitního espressa. Proto vznikají jedinečné chuti kávy. Proto dbají pracovníci na její kvalitu při balení, skladování i distribuci. Proto obchodní zástupci nabízejí nejlepší poradenství a péči se vší přesností – servizio e qualita.