Kapslové systémy Dolce Gusto a Lavazza

Jste-li milovníci dobré kávy a neradi se necháváte odbývat kávou z prášku, jistě jste už slyšeli o čím dál známější metodě, jak uvařit prvotřídní kávu z kapslí. V Čechách jednoznačně mezi kapslovými kávovary vede kávovar od společnosti Lavazza Blue systém. Dalšími v řadě jsou například Nescafé s kapslemi Dolce Gusto. Proč tomu tak je a kde sehnat ty nejlevnější kapsle?

Kapsle Lavazza jsou oblíbené především pro svou výbornou chuť. Káva uvařená z těchto kapslí se totiž řadí mezi nejlepší kávy z běžných kávovarů vůbec. Navíc jsou kapsle dobře dostupné a nechávají prostor pro milovníky všech druhů lahodného moku. V nabídce je více než 15 druhů nápojů, kromě kávy v nabídce můžete najít i čokoládové nápoje pro děti nebo čajové kapsle Lavazza.

Dolce Gusto jsou na tom obdobně, ale jejich kvalita za kapslemi Lavzza zaostává a to i přesto, že systém je velmi podobný. Cena za balení kapslí se samozřejmě v obchodech liší, běžně lze jedno balení kapslí Lavazza zakoupit za cenu 900 Kč/ 100ks. Cenu také ovlivňuje druh nápoje, který si kupujete. Ceny kapslí Dolce Gusto seženete v cenách výrazně vyšších než u Lavazza kapslí. Běžné druhy kávy jako je Expresso, Mocha nebo Chappuccino seženete v obchodech za 129 Kč. Výhodné je si kapsle objednávat přes internet, kde na stejném balení můžete ušetřit i desítky korun. Navíc právě na internetu jsou časté akce na kapsle Dolce Gusto, které tak seženete za nejlevnější cenu.

Pokud se Vám cena za kapsle Dolce Gusto i tak zdá vysoká, vězte, že tak dobou kávu, jakou si z těchto kapslí připravíte, stojí za to. Lahodná chuť a příjemné aroma a nadýchaná pěna, to vše můžete okusit i Vy doma. Nepatrně lepší než kapslové systémy jsou systémy Lavazza.