Během Velikonočních svátku ve dnech 29.3 - 1.4. je naše prodejna uzavřena.

Cukr Jolly Caffé, bílý 5g x 2000ks

Kód: 1518
0 Kč / ks 0 Kč bez DPH
Není skladem

Originální balení bílého cukru pražírny Jolly Caffé v baleni 5g x 2000ks

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jolly Caffé Crema je nejprestižnější kávovou směsí pražírny Jolly Caffé S.p.A., která je spolu s pražírnou New York TNY S.p.A. jednou z nejlepších pražíren v Toskánsku. Tato káva byla historicky prvním držitelem certifikátu "Espresso Italiano Certificato" a atestu "Istituto Nazionale Espresso Italiano"

Pražírnu Jolly Caffé S.p.A. naleznete v městečku Grassina nedaleko Florencie. Jako jedna z mála pražíren si Jolly café udržela v sortimentní nabídce jeden hlavní produkt a to vysoce jakostní směs prvotřídních Arabik Jolly Caffé Crema. Jedná se o směs 12 pečlivě vybraných Arabik v vysokohorských oblastí střední a jižní Ameriky. Jako dodavatele zelené kávy využívá pražírna Jolly Caffé podle směrnice ES 2092/91 o ekologickém zemědělství pouze certifikované pěstitele těch nejlepších BIO káv v jednotlivých regionech.

Stejně jako všechny ostatní pražírny těch nejlepších směsí i Jolly Caffé používá k výrobě finální směsi metodu pražení každé jednotlivé složky samostatně v malých dávkách. Jednotlivé složky následně smíchává dohromady ve výslednou směs. Tímto způsobem je zaručena optimální doba pražení každému zrnku kávy a každá odrůda tak přispívá svými ideálními vlastnostmi k celkovému dokonalému pocitu z výsledného espressa.

Takže výsledná směs je vytvořena teprve po upražení a ochlazení jednotlivých odrůd. Cena je podstatně vyšší, ale za konečný požitek z kávy to určitě stojí. Pro celkový výsledek je ale zapotřebí daleko více kroků než pouze pražení, stejně tak je důležité uskladnění kávy, její správné ochlazení po pražení, optimální vystárnutí při kterém se ze zrnka dostávají zbytkové plyny po pražení a mnohé další kroky.

Při celo-italském hodnocení kávy magazínu PANITALIA bylo Jolly Caffé Crema vyhodnoceno jako nejlepší káva Itálie. A to i před takovými matadory jako New York Caffé nebo Illy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Káva Bristot je jednou z nejstarších kávových značek v Evropě. Rodina Bristotů začala s pražením kávy již v roce 1919 v městě Belluno v Itálii.

Od svého založení uznává společnost stále stejnou myšlenku záruky kvality a výjimečnosti. V roce 1919 začal Domenico Bristot právě tady pracovat na projektu vlastní pražírny. Jeho hlavním cílem bylo vytvořit prvotřídní a jedinečné směsi kávy vysoké kvality pro přípravu dokonalého italského espressa. Důležitým kritériem byl výběr kvalitních kávových zrn přímo od pěstitelů, vhodné mísení a používání stále novějších technologií. Dnes, více jak 90 let od svého založení, se firma snaží zajistit stejné principy výroby kávy jako její zakladatel. Káva Bristot pražená v italském Belunu byla mezi prvními exportovanými značkami na evropský trh. A od té doby si získala uznání po celém světě.

Jedno italské přísloví přesně vystihuje tuto značku: „ Je jednodušší změnit víru než značku kávy, kterou pijete. “