Káva pro Vaši kavárnu


Co nabízíme?

  •     Dokonalé směsi od nejlepších italských pražíren

  •     Bezpatný pronájem technologie ASTORIA a Fiorenzato (kávovary, mlýnky a další)

  •     Prodej technologie za zvýhodněné ceny od společností SANREMO, WEGA, FAEMA a EUREKA (kávovary, fresh mlýnky, myčky, změkčovače vody a další)

  •     Kompletní program podpory prodeje: porcovaný cukr a med, sušenky a čokoládu ke kávě, italskou legendární horkou čokoládu CHO, kvalitní italský porcelán a sklo

  •     Pravidelná kontrola kávovaru a kvality kávy, poradenství, školení a rozvoz zboží

  •     Vaše potřeby a objednávky vyřizujeme vždy do 24 hodin

Kde působíme?

Snažíme se vždy nabízet pouze kvalitní služby a stěžejním regionem naší práce je tak Jihomoravský kraj a jeho nejbližší okolí. Naše provozy najdete také v Bratislavě nebo Dolním Rakousku.


A jaké kávy nyní do segmentu Horeca nabízíme?

PELLINI TOP 100% Arabica, dokonalou směs 8 druhů Grand-Cru Arabic

Pellini S.p.A. jako společnost byla založená již roku 1922 ve Veroně. Vyznačuje se především maximální snahou o kvalitu. Tato rodinná společnost vlastní značku Pellini Caffé dodnes a zaměřuje se především na italský trh, na kterém dlouhodobě patří mezi deset největších výrobců pražené kávy. Menší procento výroby připadá na vývoz. Přesná a cílená vůle, která inspirovala každé rozhodnutí firmy, se projevila ve všech jejich aktivitách týkajících se vývoje, ale i dohod o spolupráci po celém světě a kvality produktů.

Pravé italské espresso představuje symfonii pro vaše smysly. Světle hnědá pěna na povrchu bez jakýchkoliv odstínů tvoří kompaktní texturu. Aroma kávy je velmi bohaté a její chuť je téměř návyková. A právě taková káva Pellini je. Výroba kávy Pellini je plně automatizovaná, od skladování surovin až po dokončené produktu a jeho balení. Pellini se snaží výrobu zjednodušit, zároveň však udržet kvalitu na maximální možné úrovni. Pellini se vždy snaží vyrobit co nejlepší produkt. Finálnímu výsledku však předchází velmi dlouhá cesta. Je třeba najít tu nejkvalitnější kávu přímo u pěstitele. Následný proces pražení musí být v každé své fázi důkladně kontrolován. Na celou výrobu dohlížejí odborníci, kteří zaručují vysokou kvalitu kávy Pellini a přinášejí tak spokojenost všem milovníkům pravé italské kávy.

Společnost CLUB CAFE s.r.o. je výhradním distributorem kávy PELLINI pro Českou republiku. Veškerá naše činnost je soustředěna na dokonalý prožitek z kávy, a proto se její aktivity zaměřují nejen na distribuci kávy, ale také na prodej a servis espresso kávovarů, včetně zaškolení personálu.

Jolly Caffé Espresso, historicky první držitel certifikátu "Espresso Italiano Certificato"

Káva Jolly se stala historicky prvním držitelem certifikátu "Espresso Italiano Certificato" a atestu "Istituto Nazionale Espresso Italiano". Při celoitalské srovnání ohodnotil magazín PANITALIA Jolly Caffe Crema jako nejlepší kávu celé Itálie. Káva předčila takové velikány jako New York Caffe nebo Illy.

Jolly Caffe Crema voní příjemně po květinách a chutná jako ušlechtilé ovoce se svěžím aroma. Po vypití kávy zůstává na patře čokoládová dochuť. Směs Crema představuje hlavní produkt pražírny. Tvoří ji dvanáct vysokohorských zrn kávy Arabica.

Stejně jako všechny ostatní prestižní pražírny i Jolly Caffé vyrábí kávové směsi metodou odděleného pražení v malých dávkách podle druhu zrn. Na závěr následuje studené smíchání jednotlivých odrud. Celkový vynikající výsledek ovlivňuje také uskladnění kávy, proces správného ochlazení po pražení a optimální stav zrna, ze kterého se dostávají zbytkové plyny po pražení. Cena je podstatně vyšší, ale odpovídá kvalitě kávy. Požitek z espressa  stojí za to.

Dodavatele zelené kávy vybírá pražírna Jolly Caffé podle směrnice ES 2092/91 o ekologickém zemědělství pouze certifikované pěstitele těch nejlepších BIO káv.

Pražírnu Jolly Caffé S.p.A. naleznete v městečku Grassina nedaleko Florencie. Historie společnosti Jolly Caffé S.p. A. sahá do roku 1953. Velký milovník kávy Dante Balardinelli, založil společnost s cílem vyrábět nejlepší kávu ve Florencii a možná i na světě. Jako jeden z mála majitelů pražíren byl ochoten investovat velké částky do vývoje nových zařízení a studia precesu pražení kávy. Během několika let se stal jedním z neuznávanějších pražičů v Toskánsku. Kromě snahy o vysokou kvalitu pražené kávy byl Dante také pověstný svým pevným poutem k samotným zemědělcům pěstujícím kávové boby na plantážích. I v letech neúrody jim finančně pomáhal a staral se, aby mohli dál držet své plantáže a nemuseli je prodávat národním korporacím.

Káva pro něj byla posedlostí i vášní. V roce 1989 založil “Consorzio Torrefattori Caffè Bar” (Bar Coffee Roasters Consortium) – které se v roce 1992 přejmenovalo na “Consorzio Grancaffè” (Grancaffè Consortium) – zastupující 11 nejvyhlášenějších pražíren Itálie. Na počátku roku 1993 byl u zrodu vzdělávacího institutu “Istituto Internazionale Assaggiatori Caffè” (IIAC), který cvičí ty nejlepší reprezentanty v přípravě espressa. Roku 1998 se stal zakládajícím členem mezinárodního institutu - Istituto Nazionale Espresso Italiano (INEI) - (Italian Espresso National Institute).

Poslední aktivitou Dante Balardinelliho bylo založení institutu pravého italského espressa, Certification of Espresso coffee na základě certifikace Certified Italian Espresso, jejímž prvním hrdým nositelem byla právě směs Jolly Caffé Crema.

TRE FORZE! sicilská legenda stvořena ze sopečného popela

Káva Tre Forze! původem z malé vesnice na úpatí sicilské sopky Etna je jako jedna z posledních stále pražena na otevřeném ohni z přírodního olivového dřeva podle starodávné sicilské receptury.

Dřevo samotné se před použitím k pražení kávy suší nejméně po dobu 12 měsíců. Stromy olivovníku rostou ve většině případů přímo na svahu sopky. Sopečná láva, ze které olivovníky vyrůstají, dodává kořenům specifické látky obohacující dřevo o minerály. Olivové dřevo rozvíjí v upražené kávě jedinečnou symfonii vůní a chuti. Díky tomuto unikátnímu procesu a přímému kontaktu s plamenem dostávají kávové boby zvláštní a osobité aroma.

Kávy Tre Forze! obsahují nejlepší dostupné kávové boby druhů Arabica a Robusta z produkce drobných pěstitelů ve vysokých nadmořských výškách Peru, Costa Rica, Togo, Kamerunu a Brazílie. Poměr výsledné směsi je pak 95:5. Stejně jako většina prvotřídních káv, je i káva Tre Forze! složena z šesti různých druhů kávových bobů. Vzhledem k různým vlastnostem jednotlivých odrůd se boby praží zvlášť ještě před jejich smícháním v konečnou směs.

Káva Tre Forze! s hustou oříškově čokoládovou cremou zaujme především svým aroma, na které budete dlouho vzpomínat. Káva zanechá tak silný dojem, ke kterému se chcete vracet celý život.

Attibassi Crema d'Oro, tradiční káva z Bologne, centra italských mistrů pražičů

Attibassi Caffé je tradiční rodinná firma, známá především kvalitou svých produktů. Počátek pražírny sahá do roku 1918. Vášeň a přátelství dvou cukrářů, pana Agostina Attiho a Marca Bassiho, dala tehdy vzniknout společnému jménu Attibassi. V jedinečné atmosféře italské Bologne, vyhlášené místem špičkové gastronomie, se produkty pražírny Attibassi velmi rychle rozšiřovaly a přitahovaly pozornost citlivých jazýčků. Dnes za použití rafinovaných moderních technik společnost pokračuje v pražení s vášní typickou pro tradiční italské produkty.

Attibassi je na italské poměry specializovanou pražírnou s velmi omezenou produkcí. Přísná kontrola celého procesu výroby, začíná v okamžiku pěstování v zemích původu, kde komisaři ze společnosti Attibassi pečlivě vybírají nejlepší kávové boby a ověřují dodržování stanovených norem na plantážích. Po příjezdu do Itálie je káva podrobena dalším kontrolám v laboratoři Attibassi, ve které provedou specifické chuťové testy, chemické a fyzikální analýzy. Aby byla zajištěna konzistence vůní a chutí, Attibassi používá speciální systém skladování kávy tak, aby zařadil každou dávku zelené kávy dle jejich homogenních organoleptických vlastností.

Máte-li zájem o umístění některé z námi prodávaných značek kávy do Vašeho hotelu, restaurace nebo kavárny neváhejte se na nás obrátit.




Tento web používá cookies

Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Správa souborů cookie a dat