Bristot Espresso - 250g, mletá káva
Kód: 1345Detailní popis produktu
Brazilská odrůda Santos Cerrado Dulce je smíchána s výtečnými nasládlými květinovými jakostními kávami s původem ve Střední a Jižní Americe.
Brazilská odrůda Santos Cerrado Dulce je smíchána s výtečnými nasládlými květinovými jakostními kávami s původem ve Střední a Jižní Americe (Brazílie, Kostarika, Salvador, Brazílie a východní Afrika) připravených mokrým zpracováním, které zajišťuje přesné a pomalé pržení jednotlivých druhů kávy. Dohromady tyto kávy vytvářejí směs s dokonale vyváženým aroma. Dalším pozitivním aspektem je, že Bristot 100% Arabica má jen velmi nízkou hladinu kyselosti.
Káva Bristot je jednou z nejstarších kávových značek v Evropě. Rodina Bristotů začala s pražením kávy již v roce 1919 v Belluno v Itálii. V té době byla ještě káva Bristot rozvážena členy rodiny na kolech po sousedních vesnicích. Jedno italské přísloví jasně vystihuje tuto značku: Je jednodušší změnit víru, než značku kávy, kterou pijete.
Od svého založení, v malebném podhorském městečku Belluno, uznává společnost stále stejnou myšlenku, a to záruku kvality a výjimečnosti. V roce 1919 začal Domenico Bristot právě tady pracovat na projektu vlastní pražírny. Jeho hlavním cílem bylo vytvořit prvotřídní a jedinečnou směs kávy vysoké kvality k výrobě dokonalého italského espressa. Důležitými kritérii byly výběr kvalitních kávových zrn přímo od výrobců, vhodné mísení a používání stále novějších technologií. Dnes, více jak 90 let od svého založení, se firma snaží zajistit stejné principy výroby kávy jako její zakladatel.
V tomto roce slaví již 95 let od svého vzniku. Káva Bristot vyráběná v Belunu v Itálii byla mezi prvními exportovanými zančkami na evropský trh. A od té doby si získala uznání po celém světě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Káva Bristot je jednou z nejstarších kávových značek v Evropě. Rodina Bristotů začala s pražením kávy již v roce 1919 v městě Belluno v Itálii.
Od svého založení uznává společnost stále stejnou myšlenku záruky kvality a výjimečnosti. V roce 1919 začal Domenico Bristot právě tady pracovat na projektu vlastní pražírny. Jeho hlavním cílem bylo vytvořit prvotřídní a jedinečné směsi kávy vysoké kvality pro přípravu dokonalého italského espressa. Důležitým kritériem byl výběr kvalitních kávových zrn přímo od pěstitelů, vhodné mísení a používání stále novějších technologií. Dnes, více jak 90 let od svého založení, se firma snaží zajistit stejné principy výroby kávy jako její zakladatel. Káva Bristot pražená v italském Belunu byla mezi prvními exportovanými značkami na evropský trh. A od té doby si získala uznání po celém světě.
Jedno italské přísloví přesně vystihuje tuto značku: „ Je jednodušší změnit víru než značku kávy, kterou pijete. “