Ochrana osobních údajů

Osobní údaje jsou u nás v bezpečí

Provozovatel internetového obchodu www.kavovnik.cz, společnost CLUB CAFE s.r.o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Chráníme vaše data

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečena proti jakémukoli zneužití. Tato data uchováváme na serverech které nejsou připojeny do veřejně internetové sítě, nemůže tedy dojít k jejich neoprávněnému získání třetí stranou.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky.

Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a společnost CLUB CAFE s.r.o. je nadále nebude zpracovávat.

Kontaktní adresa

CLUB CAFE s.r.o.
Škrobárenská 482/4, Brno, PSČ 617 00

Emailová adresa: info@kavovnik.cz

Možnosti odhlášení ze zasílání novinkových emailů (odstranění adresy z databáze)

  • V každé emailové zprávě naleznete odkaz "zrušit zasílání newsletterů" po kliknutí na tento odkaz a potvrzení bude váš email vyřazen z databáze
  • V nastavení svého účtu můžete zrušit zasílání novinkových emailů
  • Zašlete žádost na email info@kavovnik.cz a váš email bude vyřazen z databáze (Nezapomínejte také na možné přesměrování Vašich emailových zpráv. E-mail na který Vám zprávy přichází nemusí být vždy ten, který jste u nás registrovali.)

Možnosti odstranění osobních údajů

  • v případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu info@kavovnik.cz s touto žádosti. Neprodleně odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.



Tento web používá cookies

Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Správa souborů cookie a dat