Attibassi Special Oro - 500g, zrnková káva

Kód: 1381
0 Kč / ks 0 Kč bez DPH
Není skladem

Attibassi miscela Special Oro - Nový název - stejná tradiční směs. Pražírna Attibassi Caffé mění svůj dlouholetý název Crema d’Oro na zcela nový miscela Special Oro. 

Tradiční směs z Boloni od roku 1918 kombinuje brazilské odrůdy kávy Arabica se svou typicky nasládlou intenzivní chutí a Arabicou ze Střední Ameriky a Etiopie s bohatými květinovými tony. Plnost těla dodává malý podíl Robusty. Výsledné espresso má nízkou hořkost, výrazné ovocné aroma tropických plodů a kakaa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Attibassi Caffé je tradiční rodinná firma, známá především kvalitou svých produktů. Počátek pražírny sahá do roku 1918. Vášeň a přátelství dvou cukrářů, pana Agostina Attiho a Marca Bassiho, dala tehdy vzniknout společnému jménu Attibassi. V jedinečné atmosféře italské Bologne, vyhlášené místem špičkové gastronomie, se produkty pražírny Attibassi velmi rychle rozšiřovaly a přitahovaly pozornost citlivých jazýčků. Dnes za použití rafinovaných moderních technik společnost pokračuje v pražení s vášní typickou pro tradiční italské produkty.

Attibassi je na italské poměry specializovanou pražírnou s velmi omezenou produkcí. Přísná kontrola celého procesu výroby, začíná v okamžiku pěstování v zemích původu, kde komisaři ze společnosti Attibassi pečlivě vybírají nejlepší kávové boby a ověřují dodržování stanovených norem na plantážích. Po příjezdu do Itálie je káva podrobena dalším kontrolám v laboratoři Attibassi, ve které provedou specifické chuťové testy, chemické a fyzikální analýzy. Aby byla zajištěna konzistence vůní a chutí, Attibassi používá speciální systém skladování kávy tak, aby zařadil každou dávku zelené kávy dle jejich homogenních organoleptických vlastností.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Attibassi Caffé je malá tradiční rodinná firma, známá především kvalitou svých produktů s velmi omezenou produkcí. Počátek pražírny sahá do roku 1918. Vášeň a přátelství dvou cukrářů, pana Agostina Attiho a Marca Bassiho, dala tehdy vzniknout společnému jménu Attibassi.

V jedinečné atmosféře italské Bologne, vyhlášené místem špičkové gastronomie, se produkty pražírny Attibassi velmi rychle rozšiřovaly a přitahovaly pozornost citlivých jazýčků. Dnes za použití rafinovaných moderních technik společnost pokračuje v pražení s vášní typickou pro tradiční italské produkty.