V pátek 24.5. prodejna na Heršpické otevřena pouze mezi 12 - 16 hodinou. Děkujeme za pochopení !

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje jsou u nás v bezpečí

Prodávajícím a provozovatelem internetového obchodu www.kavovnik.cz je společnost:

CLUB CAFE s.r.o. 

  • IČ: 27754171
  • Sídlo: Popůvky, Lesní 490/12b, PSČ 664 41
  • zapsaná u Krajského soudu v Brně oddíl C, vložka 56724.
  • Adresa prodejny: Heršpická 1035/11f, Brno 639 00

Provozovatel internetového obchodu uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Společnost CLUB CAFE s.r.o. přistoupila k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Chráníme vaše data

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečena proti jakémukoli zneužití. Tato data uchováváme na serverech, které nejsou připojeny do veřejně internetové sítě, nemůže tedy dojít k jejich neoprávněnému získání třetí stranou.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky. Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a společnost CLUB CAFE s.r.o. je nadále nebude zpracovávat.

 

Možnosti odhlášení ze zasílání novinkových emailů (odstranění adresy z databáze)

- V každé emailové zprávě naleznete odkaz "zrušit zasílání newsletterů" po kliknutí na tento odkaz a potvrzení bude váš email trvale vyřazen z naší databáze

- V nastavení svého účtu můžete zrušit zasílání novinkových emailů

- Zašlete žádost na email info@kavovnik.cz a Váš email bude vyřazen z databáze

- Nezapomínejte na možné přesměrování Vašich emailových zpráv. E-mail na který Vám zprávy přichází nemusí být vždy ten, který jste u nás registrovali.

Možnosti odstranění osobních údajů. V případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu info@kavovnik.cz s touto žádosti. Neprodleně odstraníme všechny osobní či jiné údaje.