Bristot
Bristot – italská tradice z Dolomit od roku 1919
Pražírna Bristot vznikla v roce 1919 v malebném městečku Belluno na úpatí italských Dolomit. Její zakladatel Domenico Bristot patřil mezi první průkopníky moderního pojetí espressa – věřil, že skutečně výjimečná káva musí spojovat nejen kvalitu surovin, ale i umění pražení. S tímto přístupem začal budovat značku, která se během více než sta let stala symbolem pečlivého řemesla a nekompromisní italské kvality.
Dnešní Bristot navazuje na tuto tradici s respektem k historii, ale zároveň využívá moderní technologie, které zaručují naprostou stálost chuti i aroma. Kávová zrna pocházejí z nejlepších oblastí Latinské Ameriky, Afriky a Asie, kde jsou vybírána s maximální pečlivostí. Výsledkem jsou směsi, které charakterizuje plné tělo, vyvážená chuť a sametová crema – ideální pro pravé italské espresso i moderní kávové nápoje.
Značka Bristot tak i po více než století zůstává věrná svému mottu: „Káva, která chutná tak, jak má chutnat Itálie.“
Nejprodávanější
Výpis produktů
Brazilská odrůda Santos Cerrado Dulce je smíchána s výtečnými nasládlými květinovými kávami...
