Kapslový systém Lavazza

Základ úspěchu systému LAVAZZA BLUE byl položen v roce 1989, kdy společnost LUIGI LAVAZZA S.p.A představuje svůj první stroj Espreso Point. Jeho jednotlivé servírovací kapsle – perfektní pro přípravu kávy – přinesly vyšší kvalitu espressa celému světu. Jeho ostrý design Pininfarina a kompaktní velikost, která se přizpůsobí jakémukoliv prostoru, zpečetil jeho mezinárodní úspěch.

V roce 2004 LUIGI LAVAZZA S.p.A , uvádí novou, zcela unikátní řadu BLUE – Best Lavazza Ultimate Espreso. Lavazza již více jak 100 let pracuje na nejkvalitnější přípravě espressa. Díky technologii kapslí nyní připravíte perfektní espresso nebo cappuccino klidně i v pohodlí domova nebo kanceláře. I proto si systém LAVAZZA BLUE našel své uplatnění v malých kavárnách, barech, kancelářích, domácnostech, stejně jako na letištích, nádražích, metrech, atd.

LAVAZZA BLUE znamená snadnou a bezproblémovou přípravu skutečného espressa LAVAZZA ze speciálních kapslí, které zaručují maximální aroma a čerstvost kávy LAVAZZA. Díky patentovanému způsobu přípravy a těch nejlepších směsí kávy LAVAZZA dosáhnete vždy špičkového výsledku – plné kávy s hustou, bohatou pěnou a silným aroma. Espresso LAVAZZA BLUE je připraveno odhalit Vám svět chutí. Objevte všechny výhody LAVAZZA BLUE.

Elegantní design Pininfarina, moderní technologie, výjimečná kvalita a snadná příprava. To byl klíč k úspěchu LAVAZZA BLUE. I proto si systém LAVAZZA BLUE našel své uplatnění v malých kavárnách, barech, kancelářích, domácnostech, stejně jako na letištích, nádražích, metrech, atd. Skvělý systém pro přípravu kávy v provozech, kde je menší spotřeba kávy. Navíc je jen malá náročnost při pořízení technologií.

LAVAZZA BLUE znamená snadnou a bezproblémovou přípravu skutečného espressa LAVAZZA ze speciálních kapslí, které zaručují maximální aroma a čerstvost kávy LAVAZZA. Díky patentovanému způsobu přípravy a těch nejlepších směsí kávy LAVAZZA dosáhnete vždy špičkového výsledku – plné kávy s hustou, bohatou pěnou a silným aroma.

Rozsah kapslí je z mnoha druhů, která splňuje potřeby jakéhokoli typu zákazníka. Z těch nejlepší zrn Arabica je složena kávová směs, které pochází z různých míst, nebo z jedné vybrané směsi. Na vysoký charakter vůně a výrazný chuťový rys má vliv zlepšení konečného výsledku každého zrnka, který určitě ocení každý labužník kávy. Espresso LAVAZZA BLUE je připraveno odhalit Vám svět chutí. Objevte všechny výhody LAVAZZA BLUE.