V úterý 8.10. a v pátek 11.10. bude mít naše výdejna v Brně zavřeno. Děkujeme za pochopení.

La Bottega Espresso - 1kg, zrnková káva

Kód: 1459
zrnkova velkoobchodna cena
499 Kč / ks 445,54 Kč bez DPH
Skladem

Káva La Bottega espresso je špičková italská káva původem z Modeny. Oblast, kterou lze bez nadsázky nazvat  srdcem Italie, je i v dnešních dnech domovem nejlepších průmyslových firem, inovací a tradiční ruční výroby.

Káva La Bottega espresso je špičková italská káva původem z Modeny. Oblast, kterou lze bez nadsázky nazvat  srdcem Italie, je i v dnešních dnech domovem nejlepších průmyslových firem, inovací a tradiční ruční výroby. Základ espressa tvoří zrna ručně prané zrna Arabica z Brazílie, Kolumbie a Etiopie. Na závěr je směs doplněna o indické odrůdy Robusty. Poměr jednotlivých složek ve prospěch odrůd Arabica je mezi 70%  a 80%. Směs La Bottega espresso má v kombinaci použiých odrůd vyváženou hořkosladkou chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Díky pomalému systému pražení a kombinaci vybraných odrůd dosahuje směs jedinečné stability v chuti a vůni. Jedná se o vynikající kávu s nádechem kakaa a chutí hořké čokolády, kterou tato směs získala díky příměsi prvotřídních káv ze Střední Ameriky. Indická Robusta dodává směsi neuvěřitelnou schopnost vytvářet cremu a udržet svěží chuť a vůni do posledního doušku.

La Bottega Espresso je i v dnešní době jako jedna z mála pražena tradiční benátskou metodou. Díky své vyváženosti nachází využití jak v profesionálních kávovarech tak i domácích automatech.

Proces výroby kávy je jednoznačně umění a její pití jedinečný zážitek. To, co dělá kávu tak dobrou, není jen dokonalá technologie, ale především radost a vášeň, kterou pražič vloží do zpracování kávových zrn.

Doplňkové parametry

Kategorie: La Bottega
Hmotnost: 1 kg
Typ kávy: Zrnková
Hmotnost: 1
Intenzita: Silná
Obsah kofeinu: Vyšší

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Lehce tajemný "garážový" severoitalský producent kávy La Bottega jako jeden z mála stále praží tradiční benátskou metodou. Díky speciálnímu systému pražení a kombinaci odrůd dosahují jejich směsi jedinečné stability v chuti a vůni. Typickým rysem kávy je pak nádech kakaa a chutí hořké čokolády.

Proces výroby kávy je jednoznačně umění a její pití je jedinečný zážitek. To, co dělá kávu tak dobrou, není jen dokonalá technologie, ale i radost a vášeň, kterou pražič vloží do zpracování kávových zrn.