V úterý 8.10. a v pátek 11.10. bude mít naše výdejna v Brně zavřeno. Děkujeme za pochopení.

La Bottega EXTRA - 1kg, zrnková káva

Kód: 1461
zrnkova velkoobchodna cena
ZDARMAZDARMA 599 Kč –16 %
La Bottega EXTRA - 1kg, zrnková káva
599 Kč –16 % 499 Kč / ks 445,54 Kč bez DPH
Skladem

Exklusivní směs La Bottega Extra pražená tradičním způsobem na ohni z bukového dřeva. Po necelých 30 minutách pražení nad hořícím dřevem získávává káva neuvěřitelně bohatou a nasládlou chuť, kterou u konvenčně pražených druhů nikdy nepocítíte.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jako jedna z mála káv je pražena tradiční benátskou metodou. Základ směsi tvoří praná zrna Arabica z Brazílie a Kolumbie. Praná zrna indické Rubusty dodávají kávě svěžest a lehkost výsledné cremy. Druhy jsou míchány v poměru 80/20 ve prospěch Arabic.

Díky speciálnímu systému pražení a kombinaci káv dosahuje směs jedinečné stability v chuti a vůni. Jedná se o vynikající kávu s nádechem kakaa a chutí hořké čokolády, kterou tato směs získala díky příměsi prvotřídních káv ze Střední Ameriky. Indická Robusta dodává směsi neuvěřitelnou schopnost vytvářet cremu a udržet ji do posledního doušku.

Proces výroby kávy je jednoznačně umění a její pití je jedinečný zážitek. To, co dělá kávu tak dobrou, není jen dokonalá technologie, ale i radost a vášeň, kterou pražič vloží do zpracování kávových zrn.

Doplňkové parametry

Kategorie: La Bottega
Hmotnost: 1 kg
Typ kávy: Zrnková
Hmotnost: 1
Intenzita: Silná
Obsah kofeinu: Střední

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Lehce tajemný "garážový" severoitalský producent kávy La Bottega jako jeden z mála stále praží tradiční benátskou metodou. Díky speciálnímu systému pražení a kombinaci odrůd dosahují jejich směsi jedinečné stability v chuti a vůni. Typickým rysem kávy je pak nádech kakaa a chutí hořké čokolády.

Proces výroby kávy je jednoznačně umění a její pití je jedinečný zážitek. To, co dělá kávu tak dobrou, není jen dokonalá technologie, ale i radost a vášeň, kterou pražič vloží do zpracování kávových zrn.